Tuesday, February 16, 2010

15 FEB Punyer Aktiviti ~ Jalan2 Lagi...

.
Masih di dalam entry coti2 mesia... Kali ni trip aku adalah ke SP... Sungai Petani..... Destinasi utama... TUDUNG ARIANI... But tak banyak choice... Beli 2 helai jer... Printed and plain... Heheh... Payah nak buang perangai shopping2 ni.... So, kami sempat ke ALAMODA, VILLAGE MALL, TESCO.. dan terus balik ke Tasik Jitra... Then makan2 sebelum balik ke umah... Kali ni bawak ALIFF dan SYAMIL lak.... Sempat main layang2.... Best jugak!!...
.


akibat terlalu penat.... tido keletihan... heheheh.... senang sikit... tak payah bersoal jawab.. jenuh nak menjawab setiap pertanyaan... heheheh....
.



main layang2.... layang2 hari tu masih elok lagi.. tapi syamil mengamuk nak beli yang baru... huhuhu... tak payah... main jer yang mana ada....
.



No comments: