Sunday, February 28, 2010

Kenduri Umah PAKCIK MAN (Kawan Arwah AYAH)...

.
Dok buat perangai kebiasaan gila snap pic aku sorang2... Almaklumlah, tak de sapa yang nak snapkan kat aku.... Kekekeke.... Tak perlah... Mula2 terjumpe ngan Pakcik Noq... Yerlah, sejak arwah ayah tak de, jarang sekali insan2 ini datang ke umah aku... Ayah tiada... dan kawan2 ayah pun amat jarang kami jumpe.. kecuali terserempak... Hmmmm... Macam tu lah....
.
Actually, aku kenal dengan keluarga Pakcik Man ni dah lama sangat... Sorrylah tak sempat nak snap pic tuan umah... MALU pun ada.. Heheh... Oklah.. sekitar perjalanan kenduri kendara ni... Sampai sini pun dah petang... Sebab nak tunggu lepas zohor... jadi lah nak sampai ke time asar... Heheheh.... Panas amat sekarang ni.... Kat mana2 pun panas... Berpeluh2 aku... Huhuhu...
.

with my Mr. Gen2..... Alahai... tak de BLINK!! BLINK!! laaa....
Malas nak pi cuci nih....
.


En. Shahizan and his FAMILY..... Time ni lawak sikit... En. Shah tanya aku.... "Murni, tak bawak camera ka??"... Hehehe... Aku terus jawab... ADA!!... Tapi macam malu sikit nak wak keluar tadi... Time tu sambil tangan aku seluk bag bawak keluar camera... Ishhh.... Jeneh perangai aku yang paling payah nak buang ni.... Tapi sempat jugaklah snap gambar En. Shah and his family ni.... =)
.





Mak with Alia...
.
Mak with Sumayyah & Alia...
.
Opss... Ni lak menu yang mak tapau masa dia pi Kola Perlis semalam... Dengan rasa tak segannya aku suruh mak belikan sotong ni... tapi time balik umah dah sejuk.. potongg toi!!... Tapi lepas letak dan panaskan dalam microwave pun... rasanya tetap tak se~enak makan kat sana... Ape2 pun.. TQ MAK...
.
Alahai... rombongan che kiah dengan jiran2 selorong umah aku ni..... Saja la nak masukkan dalam entry ni.... Entry menumpanglah katakan.... kekekekeke....
..
.

No comments: