Sunday, February 7, 2010

VALENTINE's Gifts...... From My CH...

.
Even VALENTINE's DAY lambat lagi... Aku dah receive hadiah ni... Tima kasih..... Dapat BODYSHOP PERFUME ni... Tapi ni aku request dengan penuh rasa tak malunya sebab teringat kembali nostalgia zaman skolah dulu2.... masuk IPT.... dan time keje tapi masa muda2 dulu lah... tak terlepas dari pakai perfume ni... WHITE MUSK... La ni dah pattern pun bertukar.. Punyalah lama aku tak mengikuti perkembangan dunia BODYSHOP ni... Hehehe....
.
Dan jugak.... dapat anak patung yang 'kiut miut' ini.... hehehe... TQ... CH....
.
Bukan nak celebrate VD ni.... Tapi saja ja suka2.... Dan tarikh 14 feb nanti, merupakan ulangtahun kelahiran ayah yang ke 55..... Moga dia ditempatkan di kalangan orang yang beriman.... InsyaALLAH... AMIN.....
.







No comments: