Wednesday, February 3, 2010

Menarik Nafas LEGA....

.
Kekalutan fikiran telah reda..... Kerja2 ofis so far berjalan seadanya... TQ to my staff... and also... untuk adik praktikal dari UNISEL tu... Miss ELINA... Heheheh.... Terasa macam aku time praktikal dulu... Orang suruh buat apa pun aku buat ja.... Cakap lemah lembut ja... Hek3x.... Dulu laaa... La ni garang dah......
.
Esok last day untuk this week punya kekalutan fikiran lahhh.... makna kata sebelum kol 5, aku kena settle kan semua keje2 aku terutamanya keje skolah sebelum bercuti selama 3 hari... kekekekeke...............
.
Pastu.... menuju puncak.... dan menyenget speaking omputeh.... muahahahahah....... dan siap ka sume????? uishhh.... lagi tak sampai hari dia... mana leh siap....... Sat jaaaaa.... tinggal beberapa kelas je lagi untuk ke final exam........... pastu final year............ Yeay!!!!.... Tapi after final ni lagi best............. Tak sabaq tunggu.............. Cepatlah masa berlalu!!!!!!!!!.......... =)
.
gambar yang tersilap snap.... heheheh... tapi nak jugak letak dalam ni..... amat comotssss... hehehehehe.............
.



No comments: