Sunday, February 7, 2010

Dinner @ AIRPORT Subang...

.


Date : 05 Feb 2010 punye cite....
.
Sebab.. dah sampai pun gelap dah kawasan epot subang ni... so, terpaksa jalan2 cari makan dulu... After ke kedai peberet untuk tinggalkan barang manek koran kat situ untuk dicuci... terus sekali lagi singgah kat NOOODLES ni untuk makan koeyteow kari yang aku rasa amat sedap dan mengenyangkan... Tengoklah mangkuk besar mana.... Hehehe... Then, bertolak balik ke PUNCAK PERDANA.... Paling menciiii... bila aku kena marah ngan GUARD kes nak jugak taxi masuk ke kawasan tu.... Lerr.... selalu boleh jer... Kali ni kena marah depan 3 orang guard lagi yang tersenyum2 kambing... kera.. monyet... tatkala aku cuba menjawab bila kata2 aku ditepis oleh GUARD yang merasa dirinya hebat itu... Huhuhuhu.... Tapi at last, dibukak jugak gate tu untuk benarkan kami masuk.. Nak buat macam mana?? Tiket dah lewat.... Hmm.. PENGALAMAN.... (tapi.... dalam hati agak geramlah jugak...)... :P
..





.


No comments: