Saturday, February 6, 2010

Keje SKOLAH....

.

Nak jugak update pic ni sebab aku dah snap sesampainya kat PUNCAK PERDANA malam tu after lepas kena bising dengan GUARD..... Tapi time ni tak pastilah keje skolah aku ni excellent atau tak.... Rupa2nya.. ada jugak classmates aku yang tak submit langsung... Huhuhuh.... Ingatkan aku jer yang macam nak krem kaki2... rupa2nya ada yang tak kisah pun dengan keje2 skolah ni... muahahahahah.... =)

No comments: