Tuesday, June 16, 2009

Entry Terlepas Pandang @ LANGKAWI ~ Lincoln....

Minah Salleh ni aku suka sangat.... SOFT SPOKEN....


hmmm... this photo shoot by SASMIN.. Konon2 ala2 photographer yang nak shoot dari bawah.... hmmm... tak bopa nak jadilah.. heheheh.... sebenarnya MODEL sama tak sesuaiiiii.....








Hai.... Sekali lagi.. untuk hari ni.... aku masukkan mana2 pic yang sempat.... Specialnya entry ni sebab pic dia tak diedit... Saja nak releasekan kepala aku skit malam ni... Tak sempat nak upload pic2 ni awal2 sebabnya.... pic2 ni dalam kamera ofis.... so, hari ni baru sempat ambik.. (cewah... kononnya bunyi macam AGAK BUZYLAH kan???)... Hehehehe... BZ ker??? Tau !!!!..... Tak nak story panjang sebab mata macam pedih jer nak rest2 kejap... so..... hanya sekadar kenang2an jer................. Tapi... ok jugaklah.... Seminar ni buat aku enjoy jugak... huhuhu... Bila leh dapat DSLR ni??? Kumpul det cepat!!!!!..... Angan2 MELAYU JENIN... Kekekekek.....

No comments: