Friday, June 19, 2009

TANGISAN Terindah.........




The REAL of Picture.......

Haaa......... Ntah bila aku snap pic ni.... Tapi terjumpe dalam folder yang aku snap dalam my hp rasanya.... Kekekekek....... Takde kena mengena dengan kisah aku pada hari ni... Hari ni.. aku heppy walaupun My MR. Gen2 aku masih demam dan buat manja2 dengan sikap dia tu...... Ok2..... saja wrote pic ni.... pic yang aku dah crop.... hahahah!!!.... Kadang2 kan??? kita tengok orang time menangis, nampak sedih betul2... dan adakalanya kita tengok dia cantik bila tak menangis.. tapi time menangis.. burok bebenor.... but aku lak category mana yer??? menangis dan tak menangis.. sama jer... dua-dua tak elok... kekekekek.... haaaaa... ambik!!!!

No comments: