Tuesday, June 16, 2009

Lawatan SK Sri Gunong Part 01...



Salam sume....

Lawatan kembali menerjah ruangan hidup dan perjalanan kerja ku.... Lepas cuti sekolah.. aktiviti macam ni kembali menerjah... Cewah... Ayat menakutkan jer bunyinyer.... But... I LOVE TOO... Oh yer.. before tu... TQ for my staff... Siti dan Wahida.... dan 2 orang adik2 praktikal... Lia dan Alia.... dan belakang tabir.... Abang Asrul dan Abang Men... TQ for all... Sebab depa2 ni lah orang yang membantu aku setiap kali ada lawatan.......

Mengikut jadual yang diberikan memang lebih kurang 80 orang pelajar yang datang sini.. dan esok dan lusa pun still dari skolah yang sama.. Cuma untuk tahun 2 dan 3 lak...... akan start esok dan lusa... Kali ni mungkin aku tak dapat join sebab tetiba pagi tadi masa taklimat KMK, aku dimaklumkan secara tak langsung akan terlbat dengan kursus yang akan diadakan di Hotel :::::: selama tempoh dua hari..... Huhuhuhu..... Macam mana nak tolong buat keje skolah ni??? Siannyer...... Aku cubalah... Ok2.... buat keje dulu.... Just to inform this......

No comments: