Wednesday, June 3, 2009

Tukar BAJU BLOG...


pic burung ni lah yang aku dah crop kan...
asalnya pic yang nampak kecik jer... but memang cantik....
tak di EDIT apa2 pun...


bunga... yang sempat aku snap...
bunga apa ni yer???





Hai..........

Tak semena-mena aku telah menukarkan BAJU BLOGku dengan yang baru.... kekekekek...... cantik tak??? Hehehehe....... Tak kanlah orang je nak selalu pakai baju baru kan?? BLOG pun nak jugak kan??? Heheheh.... Ok2.... ni lak pic2 yang aku snap menggunakan camera TERCANGGIH aku.......... huhuhu.......... Inilah WAJAH ku yang BARU........... Tak nak terang2 sangat.. Nak SLOW2 jer....

Haaaa... macam2 citer yang ada.... sana sini ada.... so.... jangan lupa lapang2kan diri untuk menatap pic gila2 aku kat link tu sama tau... eh2... Oh yer... jangan lupa singgah kat sini jugak tau... @ http://mmasreena.fotopages.com/

No comments: