Saturday, June 6, 2009

Hari Yang Sungguh PANAS.....


Salam BLOGGIE..........

Hari ni... last day cuti for ujung minggu macam2 ni...... Jumaat dan Sabtu cuti..... terperap kat umah dan tak ke mana2 kecuali malam semalam................... BOSAN!!!!...... Sebab memang dah terPLAN dalam kepala ni nak IRON baju.... So,... aku just IRON beberapa pasang baju.. then membuat proses melipat2 baju yang menyakitkan mata ku terutamanya melihat baju2 aton yang tersadai atas sofa tak berlipat tu....... huhuhuh....... Habis lah skit2 keje cara orang yang tak bopa rajin...... huhuhuhu........ PENAT jugak!!!!!!!!!!

Huh.... sebenarnya tak tau nak story apa ni.... dalam fikiran sekarang terbayang wajah LINCOLN dan slide2 yang lom aku siapkan lagi ni...... Macam mana ni.. Kalaulah esok aku bz dengan hal keje ofis.. ntah2 ada lak meeting pasal hal2 macam ni... mana nak cekau time2 ni??? Isnin pagi2 dah nak bertolak ke Langkawi....... TOLONGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!

No comments: