Wednesday, August 19, 2009

Titipan CORETANku Hari Ini...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dari semalam... bila saja rasa macam tak larat... dan letih skit2... hehehe... ada hati jugaklah nak cuti.... But bila sampai petang je since masa kat ofis lagi... tak delah pulak rasa nak cuti tu membelenggu diri... So, hari ni aku keje seperti biasa jerlah... Lagipun.. esok (Khamis) ada meeting ADMIN dengan My PENGARAH... So, just datang jugak office....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Heheh... Ni lak pic aku masa pagi tadi sebelum dan selepas waktu makan pagi.... Muahahah.. Pagi plan BEK... punya.... nak pi susun buku...... tapi tengok jer rak aku dah tersusun rapi... kekekek... Lega... Ana partner susun buku aku memang rajin.... Heheh... TQ..... Oklah... nak mula buat keje dah ni.... Bye... Nanti sambung lagi k....

No comments: