Thursday, August 27, 2009

PARCEL From My CH =) ....

parcel... oh parcel..... .

.
Kalau tengok apa isi parcel yang aku receive ni.... macam lawak dan lucu pun ada kan??? Tapi bagi aku... TIDAK!!.... Walaupun setiap kali berbual tentang isu kacang ni.... Gelak tawa mesti terlerai... Namun di sebaliknya aku rasa terharu yang amat sangat.... Ada ke orang yang akan sanggup cari benda ni dan susah payah post dari jauh... Mungkinlah pernah terjadi kat orang lain... Tapi... bila macam ni ada orang sanggup buat dan lakukan pada aku... Aku amat TERHARU di atas kesungguhannya.... CH tak tau apa perasaan yang aku rasa.... Tapi nak cakap kat sinilah... Terharunya aku.... Sebab sanggup beli walaupun agak jauh..... TQ CH......
.


counting time.... kira betoi2... nanti tak cukup.. leh claim balik.... heheheheh.... gurau jer.. =)
.
Dan...... dalam sembang2 kami... katanya 20 peket aku akan receive... itupun setelah aku dah cakap CH leh ambik 5 lagi untuk dia makan2 dan kunyah2.... Heheheh.... Sampai je kat tangan aku still 20 lagi.... Laaaa... tak ambik rupanya.... Tu yang aku buat proses pengiraan ni... Heheheh...... Lain kali beli 50 ka... Bagi cantik skit angka dia tu.... Kekekekek..... Jahat no... HANTU KACANG sungguh aku ni....
..
TQ CH.... For this KACANG...... Nyam3.... Nak buat bunyi plastik kacang ni time tengah goncang payahlah pulak.... heheheheh.....
.
Ok.... tu jer nak story pasal ni..... Kenangilah setiap kenangan yang ada.... Kerna... setiap hari yang kita lalui pastinya tak sama... Sekali pun time tu tak dapat diulang balik... pasti akan buat kita tersenyum sorang2 bila terkenang saat2 yang mungkin lucu pada pandangan orang lain... tapi amat MEMBAHAGIAKAN diri kita..... Sekurang2nya.... walaupun kadang2 terasa ada kekurangan pada diri kita.... Masih ada lagi insan2 yang menyayangi kita.... Hmmmm.... Betoi3x....

1 comment:

cikin said...

salam kenal... n salam ramadhan..;)

wahhh banyaknyer kekacanggg...;D